Wees voorzichtig onder water: take nothing but pictures, leave nothing but bubbles!!!

Facebook icoon LinkedIn icoon RSS icoon

Over Lars

Ik ben Lars Bosman, nu 41 jaar oud. In september 2005, als afsluiting van een rondreis in Egypte, heb ik mijn PADI open water brevet gehaald. Dit met het idee dat ik zo af en toe een duikje zou maken en dan vooral op vakantie. In de zomer van 2006 kreeg het duikvirus me te pakken en ben ik vervolgopleidingen gaan doen en heb het inmiddels tot instructeur geschopt bij PADI en NAUI.

Mijn doelen in het duiken liggen bij het maken van grotduiken en diepe wrakduiken, waarbij ik het wrak ook inga. Hiervoor volg ik momenteel technische duikopleidingen.

Ik woon in Nijmegen en ben werkzaam bij de CIHN (Coöperatie voor Integrale Huisartsenzorg Nijmegen en omstreken) als ict adviseur. Ik ben daar verantwoordelijk voor de gehele ICT operatie, dus kantoorautomatisering, telefonie, functioneel applicatiebeheer en service & contract management naar onze leveranciers. Verder ben ik via LarsWorld ook als freelance business analist en/of requirements engineer in te huren. Voor meer zakelijk informatie over mij kan je naar mijn linkedin pagina.

Voor wat meer over mij privé kan ik hier wel een heel verhaal kwijt. Maar goed, daarvoor is facebook uitgevonden. Als je meer over me wil weten, kijk dan maar eens op mijn facebook pagina.

Voordat duiken mijn passie was, heb ik niet geheel onverdienstelijk aan judo gedaan. Als je dit leuk of interessant vindt, kijk dan op judo inside

Ik ben getrouwd met Arwen. Zij heeft een eigen bedrijf in website review en optimalisatie. Ze is dan ook verantwoordelijk voor de vormgeving van en navigatie op mijn site. Heb je interesse in wat ze voor jou en jouw site kan doen, bezoek dan de eVenster  website.