Wees voorzichtig onder water: take nothing but pictures, leave nothing but bubbles!!!

Facebook icoon LinkedIn icoon RSS icoon

Workshop drijfvermogen

Tijdens deze workshop zal je eerst de PADI Peak Performance Buyoncy (PPB) specialty volgen en afronden. Je zult al snel merken dat dit pas het begin van de vaardigheden is die je je eigen gaat maken. De workshop is vooral gericht op duiken, omdat drijfvermogen en vintechnieken het best onder de knie te krijgen zijn door te oefenen.

Je zal om te beginnen in het zwembad de basisbeginselen van de vintechnieken aangeleerd krijgen, waarbij aandacht besteed zal worden aan verschillende manier van vooruit zwemmen, maar ook achteruit zwemmen, stilhangen en rond je as draaien en dit alles zonder stof te maken of je handen te gebruiken.


In het buitenwater ga je vervolgens verder om deze vaardigheden te perfectioneren. Het einde van de cursus zal eruit bestaan dat je uitermate gecontroleerd een opstijging kan maken, zonder enige andere referentie dan je eigen dieptemeter en je buddy. Daarnaast leer je ook op een goede en veilige manier een oppervlakte boei te schieten, terwijl je je positie ten op zichte van je buddies vasthoudt.